top of page

Fructus-hanke

Fructus-hanketta (1.4.2020-31.3.2023) rahoittaa ESR (Euroopan sosiaalirahasto) sekä Porin ja Rauman kaupungit. Hankkeen tavoitteena on toimintaan osallistuvien työllistymisen esteiden selvittäminen ja poistaminen. Hankkeessa hyödynnetään erilaisia arviointimittareita, joiden avulla tehostetaan eteenpäin ohjautumista työelämään tai johonkin työllistymistä edistävään toimenpiteeseen. Hankkeen päättyessä luodaan toimintamalli, jonka toivomme olevan mallinnettavissa myös muihin organisaatioihin. 

 

Hanke tarjoaa asiakkaalleen mm. kuntouttavaa työtoimintaa sekä yksilö- ja ryhmävalmennusta. Kuntouttava työtoiminta Fructus-hankkeessa koostuu aina yhdessä suunnitelluista työtehtävistä, yksilövalmennuksesta ja ryhmätoiminnasta. Työtehtävien kirjo on laaja ja räätälöitävissä asiakkaan tavoitteiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan, sillä teemme yhteistyötä monien eri toimijoiden kanssa.  

 

Hanke toimii Raumalla Nuorisotakuutalolla ja Porissa Satakunnan yhteisökeskuksella. Toimintaan mukaan pääset TE-toimiston kautta tai ottamalla yhteyttä hankkeen henkilökuntaan.  

Ota yhteyttä:

Vastuukoordinaattori

Mari Leivo (Pori), 044 068 4966

Aluekoordinaattori

Linnea Österman (Rauma), 044 068 4960

Jalkautuva yksilövalmentaja

Tatjana Leppänen, 044 068 4988

fructus_musta_some.png
EU_ESR_FI_vertical_20mm_rgb.png
VipuvoimaaEU_2014_2020_rgb.png

Fructus-hanke Porissa: Satakunnan yhteisökeskus, Otavankatu 5

Fructus-hanke Raumalla: Nuorisotakuutalo, Aittakarinkatu 6

bottom of page