top of page
Rekry: Jalkautuva yksilövalmentaja

Etsimme Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittamaan Fructus -hankkeeseen jalkautuvaa yksilövalmentajaa äitiysloman sijaiseksi. Hankkeen tavoitteena on toimintaan osallistuvien työllistymisen esteiden selvittäminen ja poistaminen. Hanke tarjoaa osallistujilleen muun muassa kuntouttavaa työtoimintaa sekä ryhmä- ja yksilövalmennusta. Hanke toimii Raumalla ja Porissa, jalkautuvan yksilövalmentajan toimialueena on pääosin Rauma.

Työtehtäviin kuuluu hankkeen tavoitteita tukeva yksilövalmennus sekä työskentely erilaisissa ryhmätoiminnoissa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu toiminnan kehittäminen ja juurruttaminen hankkeen tavoitteiden mukaisesti. Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä sosiaalisia taitoja, tutkimuksellisen työotteen tuntemusta ja aktiivista otetta työn kehittämiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan alan työkokemus.


Tehtävä on määräaikainen, kyseessä on äitiysloman sijaisuus. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus 2450€/kk. Työ on kokoaikainen, 38,3 h/vko. Työ alkaa 1.11.2021.

Lisätiedustelut Rebekka Ylén, 044 068 4938 tai rebekka.ylen@rskl.fi.

Työhakemus ja CV sähköisesti osoitteeseen rebekka.ylen@rskl.fi

(6.10.2021)

bottom of page